Ceremonia e diplomimit 2022!

Ceremonia e diplomimit 2022! Matura e 100-vjetorit të Institutit “Harry Fultz” Matura që preku suksesin e jubileut dhe sfidoi pandeminë. 06.07.2022 shkolla “Harry Fultz” diplomon 233 maturantë. Nxënës, mësues e prindër të ftuar, me emocionet e tyre e bënë edhe …

Dita Olimpike 2022 në Harry Fultz

Tradita vazhdon… Aktivitetet sportive për vitin akademik 2021-2022 në kuadër të 100 vjetorin e Institutit “Harry Fultz”,Departamenti i Edukimit Fizik e përmbylli me një festë sportive. Morën pjesë rreth 120 nxënës. Dita Olimpike tashmë është kthyer në traditë prej 19 …

Foto gjatë ceremonisë së 100 vjetorit të Shkollës Teknike të Tiranës.

Foto gjatë ceremonisë së 100 vjetorit të Shkollës Teknike të Tiranës. Foto gjatë ceremonisë së 100 vjetorit të Shkollës Teknike të Tiranës. FALEMINDERIT të gjithë pjesëmarrësve ! Mirënjohje për secilin prej jush. Tradita vazhdon..

Ekspozitën me rastin e 100-vjetorit të themelimit

Instituti “Harry Fultz” në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave dhe Qendrën për Hapje dhe Dialog (COD), në ekspozitën me rastin e 100-vjetorit të themelimit të Shkollës Teknike të Tiranës, më vonë ish-Politeknikumi “7 Nëntori” dhe sot instituti “Harry …

Ceremonia e diplomimit

Ceremonia e diplomimit është shndërruar në një ngjarje tradicionale, të përvitshme për shkollën tonë, por pas situatave të vështira që kaluam merr një kuptim të veçantë, merr kuptimin e vetë jetës! 237 maturantë janë diplomuar javën e kaluar të ndarë …

Dita Olimpike

Në Institutin “HARRY FULTZ” ka shpesh arritje dhe veprimtari që na bëjnë të ndihemi krenarë, por asgjë nuk e zëvendëson emocionin që përcjell tek nxënësit dhe mësuesit DITA OLIMPIKE. Misioni dhe vizioni i punës në këtë institut gjithmone ka qënë …