Back

Work & Study – 2024

  Në datat 3-4 Prill shkolla jonë mori pjesë në panairin “Work & Study “ ku, vizitorët e shumtë u njohën nga afër me programet e studimit dhe mundesitë e punësimit në Institutin “Harry Fultz”. Tradita më e mirë në …

Open Days në Fultz..!

Shkolla e mesme “Harry Fultz” organizoi “Open Days” nga data 11-13 Mars 2024, ku mirëpriti nxënës të shumtë të klasave të 9-ta nga shkolla të ndryshme të Tiranës. Ata u njohën nga afër me ambjentet, laboratorët, stafin dhe programet tona …

Gazeta “Laboremus” 100 vjet | Nëntor 2023

Gazeta “Laboremus”, tashmë traditë çdo muaj do të njiheni me aktivitetet e reja të shkollës. Lexim të këndshëm! Shiko gazeten ketu:

OPEN RECRUITMENT!

WE’RE HIRING SECRETARY & FINANCE MANAGER! Looking for professionals who desire to learn new skills, work as part of a team, who are motivated to take risks and thrives in a changing. JOIN US!

OPEN RECRUITMENT!

WE’RE HIRING SECRETARY & FINANCE MANAGER! Looking for professionals who desire to learn new skills, work as part of a team, who are motivated to take risks and thrives in a changing. JOIN US!

Festat e Nëntorit veshën “Harry Fultz”-in me ngjyra kombëtare.

Klubi i teatrit të shkollës, nën drejtimin e mësueseve të letërsisë Brikena Beja dhe Iris Hajdini, vunë në skenë dramën “Hisja e diellit”, nga dramaturgu i paharruar Fadil Kraja. Nxënësit përmes interpretimit të tyre na risollën dhe njëherë në kujtesë …

Gazeta “Laboremus”,

Gazeta “Laboremus”, tashmë traditë çdo muaj do të njiheni me aktivitetet e reja të shkollës. Suksese stafit të gazetës në këtë vit shkollor! Shiko gazeten ketu:

Betimi i Senatit !

Qeveria e nxënësve në prani të stafit pedagogjik bëri betimin, i cili kurorëzon nismën e veprimtarive si një urë lidhëse nxënës- mësues për vitin e ri akademik 2023-2024 . Suksese!

Automotive Fair Albania ll

Automotive Fair Albania ll Shkolla “Harry Fultz” mori pjesë me disa projekte të punuara nga mësuesit dhe nxënësit e automekanikës si : – Go Kart Electric – Avion Projekti Magnus – Motor V6 Gjate ditëve të panairit vizitorët kishin mundësinë …

Ceremonia e diplomimit të maturës 2023!

Ceremonia u nderua dhe u përshëndet nga Ministrja e Financave dhe Ekonomisë znj. Delina Ibrahimaj . Të pranishëm në këtë ceremoni ishin mësues,nxënës,familjarë dhe të afërmit e tyre që e ndoqën me shumë emocion. Suksese maturantëve në sfidat e reja!

Art Exhibition në Fultz!

Art Exhibition në Fultz! “Klubi i Multimedias“, organizoi një ekspozitë me disiplina të ndryshme si: art, filma, dokumentare, portrete, foto etj. Ekspozita u vizitua nga nxënës të shumtë dhe personazhe të njohur. Art is inspiration!

Summer School 2023!

Summer School 2023! Një verë e paharruar i pret fëmijët tuaj Programi: Pishine Drone Robotike per femije Arte& Crafts Teater/Kinema Aktivitete sportive Aktivitete ne natyre Lojra tavoline Autocad/Photoshop/Web Anglisht per femije2 vakte dhe transport i perfshireMosha 6-14 vjeç Fillojme datë …

“Meet Austrian Companies” – Joint Job Fair 2023!

“Meet Austrian Companies” – Joint Job Fair 2023! Panairi i punës këtë vit u zhvillua në ambjetet e shkollës “Harry Fultz” Shtatë kompani prestigjoze asutriake në Fultz! Nxënës dhe studentë nga UPT patën mundësinë të bisedojnë me përfaqësuesit e kompanive …

Miqtë e Librit

Nxënësit pjesë e grupit “Miqtë e Librit” zhvilluan një takim të përzermërt me autorin Prof. Dr. Stefan Capaliku . Takimi u realizua në mjedisin e bibliotekës së shkollës, ku mikpritja u shoqërua me lule, poezi dhe këngë për autorin e …

Panairi i Robotikës, 2023 !

Departamenti  i Elektronikës,Biznesit,Automekanikës dhe Gjimnazi i Përgjithshëm prezantuan projekte të shumta inovative për pjesmarrësit. Për të dytin vit radhazi shkolla “Harry Fultz”organizoi panairin më të madh për shkollat e mesme në datat 10,12 Maj.  Gjatë këtyre ditëve panairi u vizitua …

Panairi “Work & Study 2023 ” Tiranë

Panairi “Work & Study 2023 ” Tiranë “Instituti Harry Fultz “ ishte pjesë e këtij panairi nga data 24-26 Prill, për të prezantuar programet e studimit për shkollën e mesme, kurset profesionale si dhe duke ofruar mundësi punësimi. Gjatë këtyre …

ICT Awards

“Në Shqipërinë tjetër brenda laboratorit të Robotikës në HFI ” është cilësuar nga ICT Awards . Instituti “Harry Fultz” organizoi nje mini panair për ekipin e Albanian ICT Awards dhe partnerët e tyre. Ata u njohën nga afër me projketet …

Miqtë e Librit

Nxënësit pjesë e grupit “Miqtë e Librit” zhvilluan një takim të përzermërt me autorin Prof. Dr.Stefan Capaliku. Takimi u realizua në mjedisin e bibliotekës së shkollës, ku mikpritja u shoqërua me lule, poezi dhe këngë për autorin e tyre të …

Sofra Festive 2022!

Sofra Festive 2022! Sofra bujare e”Harry Fultz-it” mblodhi nxënës, ishnxënës,mësues e prindër në festën që tashmë është pjesë e traditës së shkollës sonë! Me këngë, valle e zemër të bardhë kremtuam fundvitin! Duam e nderojmë zakonet e të parëve. Mikpritje …

Qendra e Trashëgimisë

Qendra e Trashëgimisë, e cila u hap në kuadër të 100 vjetorit të shkollës “Harry T.Fultz” ! Foto nga jashtë dhe brenda muzeut. Një tjetër aset i cmuar për shkollën tonë ! Photo: Atdhe Mulla © 2022  

Foto nga dita e parë e shkollës !

12 Shtator 2022 Foto nga dita e parë e shkollës ! Urojmë një vit të mbarë dhe suksese për nxënësit dhe mësuesit e shkollës sonë. Le të tregojmë edhe këtë vit që jemi më të mirët ! Suksese Fultz-ista Tradita …

Mësues/e në fushën e ELEKTRONIKES

Instituti “Harry Fultz” kërkon të punësojë: Mësues/e në fushën e ELEKTRONIKES Kandidatët duhet të plotësojnë këto kushte: – Të kenë mbaruar fakultetin e Inxhinierisë Elektronike në fushën e Kompjuterave – Të kenë njohuri shumë të mira në riparimin dhe programimin e kompjuterave …

Ceremonia e diplomimit 2022!

Ceremonia e diplomimit 2022! Matura e 100-vjetorit të Institutit “Harry Fultz” Matura që preku suksesin e jubileut dhe sfidoi pandeminë. 06.07.2022 shkolla “Harry Fultz” diplomon 233 maturantë. Nxënës, mësues e prindër të ftuar, me emocionet e tyre e bënë edhe …

Foto nga panairi AFA

Në datat 17 – 19 Qershor 2022, Departamenti Automekanikës mori pjesë në “Automotive Fair Albania” të organizuar nga Ministri Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes dhe DPSHTRR. Në mbyllje të panairit Instituti “Harry Fultz” u vlerësua me “Cmim Vlerësimi “nga Automotive …

Drone

Dronët është një kurs një trajnues dhe argëtues për të gjithë të apasionuarit për fluturimet automatike dhe pamjeve filmike nga qielli. Ky kurs përfshin rregullat e fluturimit të dronit,elementë të robotikës dhe programimit. Aftësi inovative duke programuar fluturime automatike të …

SUMMER SCHOOL 2022

Filluan regjistrimet! SUMMER SCHOOL 2022 Robotikë, Drone & Pishinë . 2 – 4 Javë (për fëmijët e moshave 6 – 15 vjeç). – Cdo ditë ora 08:30 -14:30 . -Robotikë për fëmijë,Drone,Pishinë. -Arte dhe argëtim: Autocad, Fotografi, Dizenjim, Kinema, lexim …

Foto gjatë ceremonisë së 100 vjetorit të Shkollës Teknike të Tiranës.

Foto gjatë ceremonisë së 100 vjetorit të Shkollës Teknike të Tiranës. Foto gjatë ceremonisë së 100 vjetorit të Shkollës Teknike të Tiranës. FALEMINDERIT të gjithë pjesëmarrësve ! Mirënjohje për secilin prej jush. Tradita vazhdon..

Fjalimi i abasadores se SHBA-së

Ministre Kushi dhe Ibrahimaj Kryebashkiak Veliaj Kryetar Leka, Drejtor Kapedani Zonja Baxhaku, Të dashur të ftuar, mirëmbrëma!   Njëqind vjet më parë – në të njëjtin vit që Shtetet e Bashkuara dhe Shqipëria vendosën zyrtarisht marrëdhëniet diplomatike – Harry Fultz …

Fjalimi i Drejtorit Ekzekutiv të Institutit “Harry Fultz” Z.Arian Kapedani në ceremoninë e 100 vjetorit te shkollës.

Fjalimi i Drejtorit Ekzekutiv të Institutit “Harry Fultz” Z.Arian Kapedani në ceremoninë e 100 vjetorit te shkollës. Të nderuara Zonja Ministre. E nderuara Znj. Ambasadore I nderuar Z. Kryetar i Bashkisë Tiranë Të dashur nxënës, mësues, të nderuar prindër dhe …

Fjalimi i Z. Edmond Leka, Kryetar i Bordit të Drejtoreve në Ceremoninë e 100 Vjetorit të Shkollës Teknike të Tiranës.

Fjalimi i Z. Edmond Leka, Kryetar i Bordit të Drejtoreve në Ceremoninë e 100 Vjetorit të Shkollës Teknike të Tiranës. Të nderuar Znj. Ministre Kushi e Ibrahimaj, E nderuar Znj. Ambasadore e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, I nderuar Z. …

Ekspozitën me rastin e 100-vjetorit të themelimit

Instituti “Harry Fultz” në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave dhe Qendrën për Hapje dhe Dialog (COD), në ekspozitën me rastin e 100-vjetorit të themelimit të Shkollës Teknike të Tiranës, më vonë ish-Politeknikumi “7 Nëntori” dhe sot instituti “Harry …

Mësuesit në trajnim

Mësuesit në trajnim Shtator 1-3, 2021 – Rifreskim i njohurive në lidhje me platformën Google. Tre ditë të parashikuara për të rifreskuar njohuritë për përdorimin e platformës Google Suite, mësimi me metodën e përzier, në prag të fillimit të vitit …

Udhë nuk ka, udhēt bëhen duke ecur…

Udhë nuk ka, udhēt bëhen duke ecur… Zgjidhni “Harry Fultz” për rrugëtimin tuaj në një nga drejtimet: Elektronikë – IT; Biznes; Automekanikë; Gjimnaz i Përgjithshëm. Regjistrimet vazhdojnë… Telegono tani për më shumë informacion ose regjistrim: +35542222008/ 0696022008 #harryfultz #atraditionofexcellence   …

100 vjet Histori Suksesi – Bëhu dhe ti Histori Suksesi!

100 vjet Histori Suksesi – Bëhu dhe ti Histori Suksesi! Shkolla e mesme “Harry Fultz” është lider në degët: ELEKTRONIKË – IT; BIZNES; AUTOMEKANIKË; GJIMNAZ I PËRGJITHSHËM. REGJISTRIMET VAZHDOJNË… Për më shumë informacion ose regjistrim na shkruani ose telefononi në …

Fillojmë më 23 Gusht!
10% ULJE për regjistrimet në muajin Gusht.

Fillojmë më 23 Gusht! 10% ULJE për regjistrimet në muajin Gusht. Kolegji Komunitar “Harry Fultz” ka nisur regjistrimet në programet: Grafikë dhe Dizenjim; Administrim Rrjetesh Kompjuterike; Specialist IT; Teknik Smartphonësh; Servis Makinash; Teknik Hidraulik; Specialist Elektrik; HVAC (Ngrohje – Ventilim …

Ceremonia e diplomimit

Ceremonia e diplomimit është shndërruar në një ngjarje tradicionale, të përvitshme për shkollën tonë, por pas situatave të vështira që kaluam merr një kuptim të veçantë, merr kuptimin e vetë jetës! 237 maturantë janë diplomuar javën e kaluar të ndarë …

Automekanikë

Robotika – Prezantim

Rifillimi i shkollës

Provime përgatitore të Maturës

Projekti i Elektronikës

Olimpiada Sportive

Olimpiada

Matura

Elektronika

Dita nderkombetare e Diabetit, 14 Nentor 2019

Debati

Alumni Event 2018

Aktiviteti i Anglishtes

Aktivitet i Biologjise, Coronavirus

Aktivitet i gjuhes gjermane

Aktivitet per Dritero Agolli

Aktivitet per Nene Terezen

Tirana 100 vjet kryeqytet

Harry Fultz” nderohet me çmim nga “Junior Achievement of Albania

“Harry Fultz” nderohet me çmim nga “Junior Achievement of Albania” Ditën e martë, datë 29.06.2021, në mjediset e Hotel “Rogner” u organizua eventi i vlerësimit të Konkursit Kombëtar për kompanitë e nxënësve “JAA 2021” Ky event është rezultat i një …

Sot në provimin me zgjedhje

Sot në provimin me zgjedhje… 247 Maturantë kanë marrë pjesë sot në provimin me zgjedhje si më poshtë: “Harry Fultz”/ Elektronikë – IT: 124 nxënës “Harry Fultz”/ Biznes: 18 nxënës “Harry Fultz”/ Automekanikë: 40 nxënës Ekonomi: 32 nxënës Fizikë: 13 …

FILLUAM NE!
SUMMER SCHOOL

FILLUAM NE! SUMMER SCHOOL Për grupe të reja! REGJISTROHU TANI! +35542228746/ 0682060128 #kolegjikomunitar #kurse #kurseperfemije #shkolleverore #robotikeperfemije #autocad #photoshop #anglisht #toefl #ielts  

FILLOJME ME 14 QERSHOR

FILLOJME ME 14 QERSHOR! SUMMER SCHOOL SUMMER SCHOOL: 2 – 4 Javë (për fëmijët e moshave 6 – 15 vjeç); Çdo ditë 8:30 – 14:30 -Robotikë për fëmijë -Arte dhe argëtim: Autocad, Fotografi, Dizenjim, Kinema, lexim librash…etj. -Gjuhë e huaj: …

Maturantët sot!

Sot nga çastet e futjes së maturantëve në provimin e Matematikës… 3 –  15 Qershor, 247 maturantët tanë marrin pjesë në provimet e Maturës Shtetërore 2021. Deri tani janë dhënë provimet Anglisht dhe Gjuhë Letërsi. Sot maturantët janë duke dhënë …

Testet e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

Testet e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë…Sot po zhvillohen testet e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë për klasat e X dhe të XI gjimnaz, të cilat kanë për qëllim vlerësimin e arritjeve të nxënësve me qëllim identifikimin e nevojave për përmirësimin e …

Panairi Work & Study 2021

Panairi Work & Study 2021 Instituti “Harry Fultz” ka marrë pjesë në panairin “Work & Study” i organizuar nga Bashkia e Tiranës, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, tashmë i kthyer në traditë. 29 Maj – 1 Qershor, për 4 ditë …

Gëzuar Festat e Nëntorit nga Harry Fultz!

Po risjellim çaste gëzimi nga festimet e vitit të kaluar. Sa shumë ngjyra kemi pasur, sa afër njëri tjetrit kemi qenë dhe të gjithë bashkë. Sa shumë na mungojnë të gjitha këto… Ky vit na tregoi se dashuria kapërcen çdo …

Gara presidenciale në Fultz

Gjatë muajit tetor të çdo viti shkollor, Fultzin e pushton një frymë konkurrence për shkak të zgjedhjeve të senatit të shkollës. Kandidadët e këtij viti ishin: Redina Zeneli e cila studion për biznes, Anxhelo Jaçaj i cili studion për automekanikë. …