Ejani të studioni në “Harry Fultz”

Aty ku tradita dhe profesionalizmi flasin të njëjtën gjuhë!
Tek ne do të përfitoni nivelin më të lartë të dijeve në: Shkencat bazë TIK – Elektronikë, Telekom, Sistemet
Dixhitale, Rrjeta Kompjuterike, Manaxhim, Marketing, Financë, Auto – Diagnostifikim – Mekanikë.

SHKOLLA E MESME

TË REJA

Sot në provimin me zgjedhje

Sot në provimin me zgjedhje… 247 Maturantë kanë marrë pjesë sot në provimin me zgjedhje si më poshtë: “Harry Fultz”/ Elektronikë – IT: 124 nxënës “Harry Fultz”/ Biznes: 18 nxënës “Harry Fultz”/ Automekanikë: 40 nxënës Ekonomi: 32 nxënës Fizikë: 13 …

FILLUAM NE!
SUMMER SCHOOL

FILLUAM NE! SUMMER SCHOOL Për grupe të reja! REGJISTROHU TANI! +35542228746/ 0682060128 #kolegjikomunitar #kurse #kurseperfemije #shkolleverore #robotikeperfemije #autocad #photoshop #anglisht #toefl #ielts  

FILLOJME ME 14 QERSHOR

FILLOJME ME 14 QERSHOR! SUMMER SCHOOL SUMMER SCHOOL: 2 – 4 Javë (për fëmijët e moshave 6 – 15 vjeç); Çdo ditë 8:30 – 14:30 -Robotikë për fëmijë -Arte dhe argëtim: Autocad, Fotografi, Dizenjim, Kinema, lexim librash…etj. -Gjuhë e huaj: …

ZYRA KËSHILLIMORE

ALUMNI

PUBLIKIME

AKTIVITETE / PROJEKTE

Dita Olimpike

Në Institutin “HARRY FULTZ” ka shpesh arritje dhe veprimtari që na bëjnë të ndihemi krenarë, por asgjë nuk e zëvendëson emocionin që përcjell tek nxënësit dhe mësuesit DITA OLIMPIKE. Misioni dhe vizioni i punës në këtë institut gjithmone ka qënë …

NA NDIQNI

NË FACEBOOK

KONTAKT

Shkolla e Mesme

Godina A, Instituti “Harry T. Fultz”,
Rruga “Asim Vokshi”, Tiranë.
Tel: +355 4 2222 008
Cel: 069 60 22 008
Fax: +355 42222 008
Email: [email protected]
Web: harryfultz.edu.al

Kolegji Komunitar

Godina C, Instituti “Harry T. Fultz”,
Rruga “Asim Vokshi”, Tiranë.
Tel: +355 4 2228 746
Cel: 068 20 60 128
Email: [email protected]
Web: harryfultz.edu.al

INSTITUTI ``HARRY FULTZ`` DHE KOMUNITETI
100
Vite Histori
250
Maturantë
1500
Studentë
100
Staf Akademik
50000
Alumni