Back

Fituesi i Olimpiadës së Matematikës & Fizikës (faza e dytë).

Endri është nxënës i vitit të parë në degën Elektronikë- IT Suksese në fazën e fundit!

Nxënësit fitues në Olimpiadën e Informatikës!

Nxënësit fitues në Olimpiadën e Informatikës! (faza e dytë) ✅Arben Kryemadhi ✅Arsi Hoxha ✅Aleks Panidha Suksese!    

Nxënësit fitues në Olimpiadën Gjuhë Shqipe dhe Letërsi! (faza e dytë)

Nxënësit fitues në Olimpiadën Gjuhë Shqipe dhe Letërsi! (faza e dytë) ✅Elin Spahiu ✅Emi Gjokutaj ✅Joniand Kaci ✅Fjordi Toti Krenar për ju!        

Fitues të vendit të parë panairin, “ALBANIA CENTRAL STEAM FAIR 2023”. 🥇

Nxënësit e vitit të tretë pjesë e klubit të robotikës prezantuan “roverin robotik” një projekt inovativ i cili mori vlerësimin më të madh nga juria. Nxënësit fitues janë : Bjorni Tare Anxhelo Pira Juris Kocerri Glead Kurti Kevin Cuku Gjithashtu …

Sukses i merituar nga NASA Space Apps Challenge

Lajm fantastik për grupin “Chiron11″ Grupi:”Chiron11″ me të rinjtë e talentuar Darti Lila, Redi Halidini, Mirgen Xhunga, Erik Havari, Aleks Panidha përzgjihedhen dhe nominohen për çmim në mesin e 58000 konkurentëve nga e gjithë bota , nga juria e NASA …

Cmimi i parë për dokumentarin “Dritë -Hije”

Në Muzeun Kombëtar të Përgjimeve “Shtëpia me Gjethe” u organizua ceremonia përmbyllëse e programit edukativ “Mbresa” në bashkëpunim me Instituti i Studimeve për Krimet dhe Pasojat e Komunizmit – ISKK. Nxënësit e shkollës sonë u paraqitën me shumë punime që …

LabNexus

Në StartUp City 5, grupi “LabNexus” u vlerësuan me çmimin e parë si startup-i dhe prezantimi më i mirë. Projekti i nxënësve të elektronikës është një asistent laboratorik inovativ që ndihmon në matje, llogaritje dhe efikasitet. Suksese më tej!

National Steam Fair 2023 !

National Steam Fair 2023 ! Shkolla “Harry Fultz” mori pjesë me disa projekte inovative në panairin kombëtar të IT-së organizuar nga Universiteti “Marin Barleti”. Fitues i vendit të parë u shpall projekti “Tanku Modular” prezantuar nga nxënësit e vitit të …

Grupi i robotikës “UNO” vlerësohet me MIRËNJOHJE

Urime grupi i robotikës “UNO”! Albania ICT Awards në edicionin e saj të 11- të vlerësoi nxënësit tanë me mirënjohje. Ata janë vlerësuar me çmime nga Bashkia Tiranë dhe panairi STEAM me “Asistentin Mjekësor”,një projekt ambicioz që ofron një zgjidhje …

Shoqëria Sipërmarrëse me e mirë e vitit 2023

Urime Fistrat !! Shoqëria Sipërmarrëse me e mirë e vitit 2023, e cila doli fituese në GEN-E Albania: Festivalin Kombëtar të Sipërmarrjes JAA 2023! “Fistrat” kompania inovative e nxënësve tanë, tashmë do të përfaqësoje jo vetëm shkollën”Harry Fultz” por Shqipërinë …