Study at Harry Fultz,

Where tradition and professionalism speak the same language!
With us you will benefit the highest level of knowledge in: Basic Sciences ICT – Electronics, Telecom, Systems
Digital, Computer Networks, Management, Marketing, Finance, Auto – Diagnostics – Mechanics.

HIGHLIGHTS

Second Place – Re-Debate

Në Kampionatin Kombëtar të Debatit organizuar nga “LIBURNETIK”, midis shkollave të mesme të Shqipërisë , përmes një gare të fortë e sfiduese, skuadra e debatit e shkollës sonë, fitoi vendin e dytë. Nxënësit pjesëmarrës: Redi Halidini Emi Gjokutaj Erik Havari …

Kampi Veror “Fultz” 2024!

Argëtim, lojëra dhe aktivitete të ndryshme çdo ditë për fëmijët.

Kampi Veror “Fultz” 2024!

Kampi Veror “Fultz” 2024! Një aventurë e re i pret fëmijët tuaj🌞 📌Fillojmë me 18 Qershor 📌Ora 8:00- 15:00 Programi: Pishine Drone Robotike Arte& Crafts Lojra edukuese Shkencë Teater/Kinema Aktivitete sportive Aktivitete ne natyre Lojra tavoline

COUNSELING OFFICE

ALUMNI

PUBLICATION

Activities & Projects

Second Place – Re-Debate

Në Kampionatin Kombëtar të Debatit organizuar nga “LIBURNETIK”, midis shkollave të mesme të Shqipërisë , përmes një gare të fortë e sfiduese, skuadra e debatit e shkollës sonë, fitoi vendin e dytë. Nxënësit pjesëmarrës: Redi Halidini Emi Gjokutaj Erik Havari …

FOLLOW US

Facebook

CONTACT

High School

A Building, “Harry Fultz” Institute
“Asim Vokshi” Street, Tirana
Phone: + 355 4 2222 008
Mobile: 0696022008
Fax: +355 42222 008
Email: [email protected]
Web: www.harryfultz.edu.al

Community College

C Building, “HFI” Institute
“Asim Vokshi” Street, Tirana
Phone: +355 4 2228746
Mobile: 0682060128
Email: [email protected]
Web: www.harryfultz.edu.al

“HARRY FULTZ” INSTITUTE AND THE COMMUNITY
100
Years of history
250
Graduates
1500
Students
100
Academic staff
25000
Alumni