Back

Panairi i “Robotikës” 2024

Edhe këtë vit në mjediset e shkollës u organizua panariri I Robotikës nga Dep.Elektronikës dhe nxënësit e klubit të Robotikës. Vizitorët e shumtë si prindër,mësues dhe nxënës u befasuan nga projektet inovative që prezantuan nxënësit tanë. Grupet e Robotikës pjesëmarrëse …

Ekipi i futbollit djem shpallet më i miri në sfidat me shkollat jopublike të Tiranës.

Një tjetër sukses i ekipeve sportive të shkollës sonë Ekipi i futbollit djem shpallet më i miri në sfidat me shkollat jopublike të Tiranës. Tradita vazhdon..!  

SPORTI TRADITË UNIKE E FULTZ-IT !

Në ambjentet sportive të shkollës sonë u zhvillua një ndeshje miqesore futbolli dhe volejbolli, ndërmjet nxënësve tanë dhe të gjimnazit “Ismail Qemali”. Falenderojmë të dy ekipet, për lojën e bukur që na dhuruan  

Festë, traditë, art & kulturë!

Festë, traditë, art & kulturë! Sofra festive “Fultz”-it e përgatitur nga nxënës, mësues, prindër e gjyshër me shumë dashuri e përkushtim. Falënderime dhe Gëzuar Festat !

Festat e Nëntorit veshën “Harry Fultz”-in me ngjyra kombëtare.

Klubi i teatrit të shkollës, nën drejtimin e mësueseve të letërsisë Brikena Beja dhe Iris Hajdini, vunë në skenë dramën “Hisja e diellit”, nga dramaturgu i paharruar Fadil Kraja. Nxënësit përmes interpretimit të tyre na risollën dhe njëherë në kujtesë …

Betimi i Senatit !

Qeveria e nxënësve në prani të stafit pedagogjik bëri betimin, i cili kurorëzon nismën e veprimtarive si një urë lidhëse nxënës- mësues për vitin e ri akademik 2023-2024 . Suksese!

Automotive Fair Albania ll

Automotive Fair Albania ll Shkolla “Harry Fultz” mori pjesë me disa projekte të punuara nga mësuesit dhe nxënësit e automekanikës si : – Go Kart Electric – Avion Projekti Magnus – Motor V6 Gjate ditëve të panairit vizitorët kishin mundësinë …

Ceremonia e diplomimit të maturës 2023!

Ceremonia u nderua dhe u përshëndet nga Ministrja e Financave dhe Ekonomisë znj. Delina Ibrahimaj . Të pranishëm në këtë ceremoni ishin mësues,nxënës,familjarë dhe të afërmit e tyre që e ndoqën me shumë emocion. Suksese maturantëve në sfidat e reja!

20 VJET DITA OLIMPIKE NË FULTZ !

Shkolla e vetme në Shqipëri që vazhdon traditën për organizimin e Ditës Olimipike . Një ditë e vecantë për nxënësit dhe mësuesit e shkollës sonë. Tradita vazhdon!

Ceremonia e ndarjes së certifikatave për klubet e departamentit të elektronikës!

Ceremonia e ndarjes së certifikatave për klubet e departamentit të elektronikës! Aktiviteti shumë i veçantë dhe emocionues u zhvillua më së miri falë dedikimit të nxënësve të cilët u morën me foninë, muzikën (Maksimilian, Ante), foto/ video (Joel) dhe dy …

20 VJET DITA OLIMPIKE NË FULTZ !

20 VJET DITA OLIMPIKE NË FULTZ ! Shkolla e vetme në Shqipëri që vazhdon traditën për organizimin e Ditës Olimipike. Një ditë e veçantë për nxënësit dhe mësuesit e shkollës sonë. Tradita vazhdon!  

Summer School 2023!

Summer School 2023! Një verë e paharruar i pret fëmijët tuaj Programi: Pishine Drone Robotike per femije Arte& Crafts Teater/Kinema Aktivitete sportive Aktivitete ne natyre Lojra tavoline Autocad/Photoshop/Web Anglisht per femije2 vakte dhe transport i perfshireMosha 6-14 vjeç Fillojme datë …

“Meet Austrian Companies” – Joint Job Fair 2023!

“Meet Austrian Companies” – Joint Job Fair 2023! Panairi i punës këtë vit u zhvillua në ambjetet e shkollës “Harry Fultz” Shtatë kompani prestigjoze asutriake në Fultz! Nxënës dhe studentë nga UPT patën mundësinë të bisedojnë me përfaqësuesit e kompanive …

Miqtë e Librit

Nxënësit pjesë e grupit “Miqtë e Librit” zhvilluan një takim të përzermërt me autorin Prof. Dr. Stefan Capaliku . Takimi u realizua në mjedisin e bibliotekës së shkollës, ku mikpritja u shoqërua me lule, poezi dhe këngë për autorin e …

Panairi i Robotikës, 2023 !

Departamenti  i Elektronikës,Biznesit,Automekanikës dhe Gjimnazi i Përgjithshëm prezantuan projekte të shumta inovative për pjesmarrësit. Për të dytin vit radhazi shkolla “Harry Fultz”organizoi panairin më të madh për shkollat e mesme në datat 10,12 Maj.  Gjatë këtyre ditëve panairi u vizitua …

Fjalimi i Z. Edmond Leka, Kryetar i Bordit të Drejtoreve në Ceremoninë e 100 Vjetorit të Shkollës Teknike të Tiranës.

Fjalimi i Z. Edmond Leka, Kryetar i Bordit të Drejtoreve në Ceremoninë e 100 Vjetorit të Shkollës Teknike të Tiranës. Të nderuar Znj. Ministre Kushi e Ibrahimaj, E nderuar Znj. Ambasadore e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, I nderuar Z. …

WE ARE HIRING

Electronics Engineer Network Administrator    

Testet e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

Testet e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë…Sot po zhvillohen testet e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë për klasat e X dhe të XI gjimnaz, të cilat kanë për qëllim vlerësimin e arritjeve të nxënësve me qëllim identifikimin e nevojave për përmirësimin e …

Dita Olimpike

Në Institutin “HARRY FULTZ” ka shpesh arritje dhe veprimtari që na bëjnë të ndihemi krenarë, por asgjë nuk e zëvendëson emocionin që përcjell tek nxënësit dhe mësuesit DITA OLIMPIKE. Misioni dhe vizioni i punës në këtë institut gjithmone ka qënë …

Aktivitet ndërlëndor: Gjeografi-Letërsi

“Peizazhet gjeografike frymojnë e marrin jetë në shpirtrat poetikë” Nëpërmjet këtij aktiviteti është synuar evidentimi artistik i veprave që pasqyrojnë me aq dashuri bukuritë e jashtëzakonshme të natyrës dhe peizazheve shqiptare nga shkrimtarë të njohur të letërsisë shqipe dhe asaj …