Back

Brikena Baxhaku

Drejtore e shkolles “Harry Fultz”

Së bashku kemi mësuar dhe jemi rritur në çdo aspekt dhe unë vazhdoj t’ju jem mirënjohëse për të gjithë përkushtimin, talentet dhe prirjet tuaja gjatë viteve të adoleshencës. Jam e sigurtë se HFI ju dha mundësinë të ushqeni individualitetin për të arritur rezultatet, sepse ju u rritët në një shkollë ku filozofia e punës mbështetet në një nga parimet bazë të menaxhimit që është: “Njerëzit që ndihen mirë, me siguri arrijnë suksesin”.

Vitet që kaluam bashkë kanë shërbyer si një shkëndijë për të ndezur një zjarr të madh, zjarrin e dashurisë për dijen, diturinë, shkencën, debatin, sportin, artin e kulturën, por mbi të gjitha qytetarinë.

Me këto bizhu me vehte ju tashmë jeni e ardhmja e mençur e këtij vendi dhe mbeteni pjesë unike e Fultzit!

Unë ju uroj suksese dhe ju ftoj të jemi gjithnjë bashkë në oborrin me pisha si për të festuar ashtu dhe për të kujtuar me mall ecurinë e shkollës sonë!

DEPARTAMENTET

Loreta Nakuçi
N/Drejtore e Shkollës

Departamenti i Shkencave te Natyrës

Aida Rembeci
Edlira Seranaj
Dorina Bello

Enilda Jance
Albana Cano
Dhurata Tahiri

Departamenti i Matematikës dhe
Informatikës

Enida Dhoska
Irma Vangjeli
Silvana Koja
Valmira Dashi
Ardiana Krongo

Neli Progri
Kristiana Marjanaku
Klodiana Malia
Xhorxheta Filja

Departamenti i Elektronikës

Eneida Allkoçi
Enkelejda Papadhopulli
Daniela Kaçeli
Klarens Hoxha
Alketa Muçalla
Ernaso Kerbizi

Agetina Konomi
Ilda Fishti
Jurgen Metalla
Andi Gjeta
Eugen Hoxha
Devis Merdini

Departamenti i Biznesit

Vjollca Latifi
Martineta Leka

Mirela Canaj
Meri Ceklijeji

Departamenti i Shkencave Sociale

Suela Shala
Luesta Metani
Alma Berberi
Brikena Beja
Iris Hajdini
Aliqi Zhonga
Evelina Noga

Brunilda Majtara
Mirela Islami
Lira Musollari
Ana Shoshi
Zamira Shkurti
Axherko Mezelxhi

Departamenti i Gjuhëve të Huaja

Agim Danga
Ritvana Mena
Lefteri Metushi

Ines Demneri
Fatmir Hoxha
Arben Veterniku

Departamenti i Edukimit Fizik

Ilir Gusho
Manuela Mema
Genc Misha

Elio Rapo
Kristjan Picaku

Departamenti i Auto-Mekanikës

Petraq Llambushi
Naim Cano
Saimir Hima

Sali Tola
Eglantina Ruka
Stavri Vesho