Ejani të studioni në “Harry Fultz”

Aty ku tradita dhe profesionalizmi flasin të njëjtën gjuhë!
Tek ne do të përfitoni nivelin më të lartë të dijeve në: Shkencat bazë TIK – Elektronikë, Telekom, Sistemet
Dixhitale, Rrjeta Kompjuterike, Manaxhim, Marketing, Financë, Auto – Diagnostifikim – Mekanikë.

TË REJA

Mësuesit në trajnim

Mësuesit në trajnim Shtator 1-3, 2021 – Rifreskim i njohurive në lidhje me platformën Google. Tre ditë të parashikuara për të rifreskuar njohuritë për përdorimin e platformës Google Suite, mësimi me metodën e përzier, në prag të fillimit të vitit …

Udhë nuk ka, udhēt bëhen duke ecur…

Udhë nuk ka, udhēt bëhen duke ecur… Zgjidhni “Harry Fultz” për rrugëtimin tuaj në një nga drejtimet: Elektronikë – IT; Biznes; Automekanikë; Gjimnaz i Përgjithshëm. Regjistrimet vazhdojnë… Telegono tani për më shumë informacion ose regjistrim: +35542222008/ 0696022008 #harryfultz #atraditionofexcellence   …

100 vjet Histori Suksesi – Bëhu dhe ti Histori Suksesi!

100 vjet Histori Suksesi – Bëhu dhe ti Histori Suksesi! Shkolla e mesme “Harry Fultz” është lider në degët: ELEKTRONIKË – IT; BIZNES; AUTOMEKANIKË; GJIMNAZ I PËRGJITHSHËM. REGJISTRIMET VAZHDOJNË… Për më shumë informacion ose regjistrim na shkruani ose telefononi në …

ZYRA KËSHILLIMORE

ALUMNI

PUBLIKIME

AKTIVITETE / PROJEKTE

WE ARE HIRING

Electronics Engineer Network Administrator    

NA NDIQNI

NË FACEBOOK

KONTAKT

Shkolla e Mesme

Godina A, Instituti “Harry T. Fultz”,
Rruga “Asim Vokshi”, Tiranë.
Tel: +355 4 2222 008
Cel: 069 60 22 008
Fax: +355 42222 008
Email: [email protected]
Web: harryfultz.edu.al

Kolegji Komunitar

Godina C, Instituti “Harry T. Fultz”,
Rruga “Asim Vokshi”, Tiranë.
Tel: +355 4 2228 746
Cel: 068 20 60 128
Email: [email protected]
Web: harryfultz.edu.al

INSTITUTI ``HARRY FULTZ`` DHE KOMUNITETI
100
Vite Histori
250
Maturantë
1500
Studentë
100
Staf Akademik
50000
Alumni