Back

Fitues i vendit të tretë në Olimpiadën Kombëtare të Fizikës

Endri Egra është nxënës i vitit të parë në degën Elektronikë – IT. Krenar për ty!

Fituesi i Olimpiadës së Matematikës & Fizikës (faza e dytë).

Endri është nxënës i vitit të parë në degën Elektronikë- IT Suksese në fazën e fundit!

Sukses i merituar nga NASA Space Apps Challenge

Lajm fantastik për grupin “Chiron11″ Grupi:”Chiron11″ me të rinjtë e talentuar Darti Lila, Redi Halidini, Mirgen Xhunga, Erik Havari, Aleks Panidha përzgjihedhen dhe nominohen për çmim në mesin e 58000 konkurentëve nga e gjithë bota , nga juria e NASA …

First prize for the documentary “Dritë -Hije”

The closing ceremony of the educational program “Mbresa” was organized in the “Shtëpia me Gjethe” National Museum of Interceptions in cooperation with the Institute of Studies on Crimes and Consequences of Communism – ISKK. The students of our school were …

LabNexus

Në StartUp City 5, grupi “LabNexus” u vlerësuan me çmimin e parë si startup-i dhe prezantimi më i mirë. Projekti i nxënësve të elektronikës është një asistent laboratorik inovativ që ndihmon në matje, llogaritje dhe efikasitet. Suksese më tej!

National Steam Fair 2023 !

National Steam Fair 2023 ! Shkolla “Harry Fultz” mori pjesë me disa projekte inovative në panairin kombëtar të IT-së organizuar nga Universiteti “Marin Barleti”. Fitues i vendit të parë u shpall projekti “Tanku Modular” prezantuar nga nxënësit e vitit të …

Grupi i robotikës “UNO” vlerësohet me MIRËNJOHJE

Urime grupi i robotikës “UNO”! Albania ICT Awards në edicionin e saj të 11- të vlerësoi nxënësit tanë me mirënjohje. Ata janë vlerësuar me çmime nga Bashkia Tiranë dhe panairi STEAM me “Asistentin Mjekësor”,një projekt ambicioz që ofron një zgjidhje …

Shoqëria Sipërmarrëse me e mirë e vitit 2023

Urime Fistrat !! Shoqëria Sipërmarrëse me e mirë e vitit 2023, e cila doli fituese në GEN-E Albania: Festivalin Kombëtar të Sipërmarrjes JAA 2023! “Fistrat” kompania inovative e nxënësve tanë, tashmë do të përfaqësoje jo vetëm shkollën”Harry Fultz” por Shqipërinë …

Urime Tedi !

Tedi Mihali është nxënës i vitit të tretë dega Elektronikë – IT në shkollën tonë , duke na bërë krenar shpallet fitues i vendit të parë në Olimpiadën Kombëtare të Fizikës 🏆🥇 Urime Tedi !