Back

Summer School 2023!

Summer School 2023! Një verë e paharruar i pret fëmijët tuaj Programi: Pishine Drone Robotike per femije Arte& Crafts Teater/Kinema Aktivitete sportive Aktivitete ne natyre Lojra tavoline Autocad/Photoshop/Web Anglisht per femije2 vakte dhe transport i perfshireMosha 6-14 vjeç Fillojme datë …

LabNexus

Në StartUp City 5, grupi “LabNexus” u vlerësuan me çmimin e parë si startup-i dhe prezantimi më i mirë. Projekti i nxënësve të elektronikës është një asistent laboratorik inovativ që ndihmon në matje, llogaritje dhe efikasitet. Suksese më tej!

“Meet Austrian Companies” – Joint Job Fair 2023!

“Meet Austrian Companies” – Joint Job Fair 2023! Panairi i punës këtë vit u zhvillua në ambjetet e shkollës “Harry Fultz” Shtatë kompani prestigjoze asutriake në Fultz! Nxënës dhe studentë nga UPT patën mundësinë të bisedojnë me përfaqësuesit e kompanive …

Miqtë e Librit

Nxënësit pjesë e grupit “Miqtë e Librit” zhvilluan një takim të përzermërt me autorin Prof. Dr. Stefan Capaliku . Takimi u realizua në mjedisin e bibliotekës së shkollës, ku mikpritja u shoqërua me lule, poezi dhe këngë për autorin e …

Panairi i Robotikës, 2023 !

Për të dytin vit radhazi shkolla “Harry Fultz”organizoi panairin më të madh për shkollat e mesme në datat 10,12 Maj. Depamartamenti i Elektronikës,Biznesit,Automekanikës dhe Gjimnazi i Përgjithshëm prezantuan projekte të shumta inovative për pjesmarrësit. Gjatë këtyre ditëve panairi u vizitua …

National Steam Fair 2023 !

National Steam Fair 2023 ! Shkolla “Harry Fultz” mori pjesë me disa projekte inovative në panairin kombëtar të IT-së organizuar nga Universiteti “Marin Barleti”. Fitues i vendit të parë u shpall projekti “Tanku Modular” prezantuar nga nxënësit e vitit të …

Grupi i robotikës “UNO” vlerësohet me MIRËNJOHJE

Urime grupi i robotikës “UNO”! Albania ICT Awards në edicionin e saj të 11- të vlerësoi nxënësit tanë me mirënjohje. Ata janë vlerësuar me çmime nga Bashkia Tiranë dhe panairi STEAM me “Asistentin Mjekësor”,një projekt ambicioz që ofron një zgjidhje …

Shoqëria Sipërmarrëse me e mirë e vitit 2023

Urime Fistrat !! Shoqëria Sipërmarrëse me e mirë e vitit 2023, e cila doli fituese në GEN-E Albania: Festivalin Kombëtar të Sipërmarrjes JAA 2023! “Fistrat” kompania inovative e nxënësve tanë, tashmë do të përfaqësoje jo vetëm shkollën”Harry Fultz” por Shqipërinë …

Robotics Fair, 2023!

Për të dytin vit radhazi shkolla “Harry Fultz”organizoi panairin më të madh për shkollat e mesme në datat 10,12 Maj. Depamartamenti i Elektronikës,Biznesit,Automekanikës dhe Gjimnazi i Përgjithshëm prezantuan projekte të shumta inovative për pjesmarrësit. Gjatë këtyre ditëve panairi u vizitua …

Panairi “Work & Study 2023 ” Tiranë

Panairi “Work & Study 2023 ” Tiranë “Instituti Harry Fultz “ ishte pjesë e këtij panairi nga data 24-26 Prill, për të prezantuar programet e studimit për shkollën e mesme, kurset profesionale si dhe duke ofruar mundësi punësimi. Gjatë këtyre …

ICT AWARDS

“Në Shqipërinë tjetër brenda laboratorit të Robotikës në HFI ” është cilësuar nga ICT Awards . Instituti “Harry Fultz” organizoi nje mini panair për ekipin e Albanian ICT Awards dhe partnerët e tyre. Ata u njohën nga afër me projketet …

Urime Tedi !

Tedi Mihali është nxënës i vitit të tretë dega Elektronikë – IT në shkollën tonë , duke na bërë krenar shpallet fitues i vendit të parë në Olimpiadën Kombëtare të Fizikës 🏆🥇 Urime Tedi !

Miqtë e Librit

Nxënësit pjesë e grupit “Miqtë e Librit” zhvilluan një takim të përzermërt me autorin Prof. Dr.Stefan Capaliku. Takimi u realizua në mjedisin e bibliotekës së shkollës, ku mikpritja u shoqërua me lule, poezi dhe këngë për autorin e tyre të …

Sofra Festive 2022 !

Sofra Festive 2022! Sofra bujare e”Harry Fultz-it” mblodhi nxënës, ishnxënës,mësues e prindër në festën që tashmë është pjesë e traditës së shkollës sonë! Me këngë, valle e zemër të bardhë kremtuam fundvitin! Duam e nderojmë zakonet e të parëve. Mikpritje …

TIRANA STEAM FAIR SUCCESS

TIRANA STEAM FAIR SUCCESS Në ambientet e Universitetit “Marlin Barleti” u zhvillua panairi kombëtar “Albania Steam Fair” & BARLETI HUB – INCUBATOR. Shkolla jonë mori pjesë me tre projekte në fushën e IT-së dhe robotikës duke prezantuar denjësisht projektet “Smart …

Qendra e Trashëgimisë

Qendra e Trashëgimisë, e cila u hap në kuadër të 100 vjetorit të shkollës “Harry T.Fultz” ! Foto nga jashtë dhe brenda muzeut. Një tjetër aset i cmuar për shkollën tonë ! Photo: Atdhe Mulla © 2022  

Foto nga dita e parë e shkollës !

12 Shtator 2022 Foto nga dita e parë e shkollës ! Urojmë një vit të mbarë dhe suksese për nxënësit dhe mësuesit e shkollës sonë. Le të tregojmë edhe këtë vit që jemi më të mirët ! Suksese Fultz-ista Tradita …

Mësues/e në fushën e ELEKTRONIKES

Instituti “Harry Fultz” kërkon të punësojë: Mësues/e në fushën e ELEKTRONIKES Kandidatët duhet të plotësojnë këto kushte: – Të kenë mbaruar fakultetin e Inxhinierisë Elektronike në fushën e Kompjuterave – Të kenë njohuri shumë të mira në riparimin dhe programimin e kompjuterave …

Ceremonia e diplomimit 2022!

Ceremonia e diplomimit 2022! Matura e 100-vjetorit të Institutit “Harry Fultz” Matura që preku suksesin e jubileut dhe sfidoi pandeminë. 06.07.2022 shkolla “Harry Fultz” diplomon 233 maturantë. Nxënës, mësues e prindër të ftuar, me emocionet e tyre e bënë edhe …

Foto nga panairi AFA

Në datat 17 – 19 Qershor 2022, Departamenti Automekanikës mori pjesë në “Automotive Fair Albania” të organizuar nga Ministri Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes dhe DPSHTRR. Në mbyllje të panairit Instituti “Harry Fultz” u vlerësua me “Cmim Vlerësimi “nga Automotive …

Dita Olimpike 2022 në Harry Fultz

Tradita vazhdon… Aktivitetet sportive për vitin akademik 2021-2022 në kuadër të 100 vjetorin e Institutit “Harry Fultz”,Departamenti i Edukimit Fizik e përmbylli me një festë sportive. Morën pjesë rreth 120 nxënës. Dita Olimpike tashmë është kthyer në traditë prej 19 …

DRONET

Dronët është një kurs një trajnues dhe argëtues për të gjithë të apasionuarit për fluturimet automatike dhe pamjeve filmike nga qielli. Ky kurs përfshin rregullat e fluturimit të dronit,elementë të robotikës dhe programimit. Aftësi inovative duke programuar fluturime automatike të droneve. …

SUMMER SCHOOL 2022

Filluan regjistrimet! SUMMER SCHOOL 2022 Robotikë, Drone & Pishinë . 2 – 4 Javë (për fëmijët e moshave 6 – 15 vjeç). – Cdo ditë ora 08:30 -14:30 . -Robotikë për fëmijë,Drone,Pishinë. -Arte dhe argëtim: Autocad, Fotografi, Dizenjim, Kinema, lexim …

Photo during the 100th anniversary ceremony of Tirana Technical School.

Photo during the 100th anniversary ceremony of Tirana Technical School. THANK YOU to all the participants! Gratitude for each and every one of you. The tradition carries on ..  

Fjalimi i abasadores se SHBA-së

Ministre Kushi dhe Ibrahimaj Kryebashkiak Veliaj Kryetar Leka, Drejtor Kapedani Zonja Baxhaku, Të dashur të ftuar, mirëmbrëma!   Njëqind vjet më parë – në të njëjtin vit që Shtetet e Bashkuara dhe Shqipëria vendosën zyrtarisht marrëdhëniet diplomatike – Harry Fultz …

Fjalimi i Drejtorit Ekzekutiv të Institutit “Harry Fultz” Z.Arian Kapedani në ceremoninë e 100 vjetorit te shkollës.

Fjalimi i Drejtorit Ekzekutiv të Institutit “Harry Fultz” Z.Arian Kapedani në ceremoninë e 100 vjetorit te shkollës. Të nderuara Zonja Ministre. E nderuara Znj. Ambasadore I nderuar Z. Kryetar i Bashkisë Tiranë Të dashur nxënës, mësues, të nderuar prindër dhe …

Fjalimi i Z. Edmond Leka, Kryetar i Bordit të Drejtoreve në Ceremoninë e 100 Vjetorit të Shkollës Teknike të Tiranës.

Fjalimi i Z. Edmond Leka, Kryetar i Bordit të Drejtoreve në Ceremoninë e 100 Vjetorit të Shkollës Teknike të Tiranës. Të nderuar Znj. Ministre Kushi e Ibrahimaj, E nderuar Znj. Ambasadore e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, I nderuar Z. …

WE ARE HIRING

Electronics Engineer Network Administrator

Robotics – Presentation

The first day of school

Preparation for High School Exams

Electronics project

Sports Games

School Competition

High School Finals

College Photos

Electronics

World Diabetes Day, November 14, 2019

Debate class

Auto Mechanic

Alumni Event 2018

Activities of English

Biology Activity, Coronavirus

German Language Activity

Activity for Dritero Agolli

Activity for Mother Teresa

Tirana 100 years capital

“Harry Fultz” honored with an award by “Junior Achievement of Albania”

“Harry Fultz” honored with an award by “Junior Achievement of Albania” On Tuesday, June 29, 2021, in the premises of Hotel “Rogner” was organized the evaluation event of the National Competition for student companies “JAA 2021” This event is the …

WE STARTED!
SUMMER SCHOOL

WE STARTED! SUMMER SCHOOL For new groups! REGISTER NOW! + 35542228746/0682060128   #kolegjikomunitar #kurse #kurseperfemije #shkolleverore #robotikeperfemije #autocad #photoshop #anglisht #toefl #ielts  

Today in the elective exam…

Today in the elective exam… 247 Graduates have participated today in the elective exam as follows: “Harry Fultz” / Electronics – IT: 124 students “Harry Fultz” / Business: 18 students “Harry Fultz” / Auto mechanics: 40 students Economy: 32 students …

WE START ON JUNE 14!
SUMMER SCHOOL

SUMMER SCHOOL:   2 – 4 weeks (for children aged 6 – 15 years); Every day 8:30 – 14:30 -Robotics for children -Arts and entertainment: AutoCAD, Photography, Design, Cinema, reading books… etc. -Foreign language English -Sports Activities: Swimming (swimming pools) …