Back

ZYRA KESHILLIMORE

Mundeson:

Pergatitje akademike per ne universitet – nuk eshte heret per t’u pergatitur per studime te larta

 • Perzgjidhni fushen e duhur
 • Ushtrohuni ne lendet e duhura
 • Praktikoni oraret e studimit
 • Punoni dhe permiresoni aftesite e te shkruarit
 • Planifikoni zgjedhjet per ne universitet
 • Ndermerrni hapa te suksesshem ne shkolle te mesme
 • Kerkoni per burse dhe schoolarships
 • Shkarkoni formulare dhe modele aplikimi nga internet
 • Merrni informacion te vazhdueshem prane Zyres Keshillimore

Ofron:

 • Konsultim dhe orientim drejt studimeve te larta (informacion per universitete brenda dhe jashte vendit, kushte aplikimi, afate kohore, teste pergatitore, etj)
 • Keshillim karriere (keshillim / orientim / informacion / udhezime)
 • Pergatitje per jeten (keshillime individuale)

 

Prane nesh, ju do te merrni pergjigjje per pyetjet:

 • Cila eshte karriera e duhur per mua?
 • Si te zgjedh fushen e studimeve?
 • Si te eksploroj me teper rreth karrieres?
 • Si te aplikoj per ne universitet?
 • Si te marr informacion?