Back

Marketing dixhital

Kohezgjatja: 100 ore

Frekuenca: 3 here ne jave

Vleresimi: DIPLOME  

Marketimi dixhital  është një term që nënkupton marketimin e produkteve ose te shërbimeve nepermjet  teknologjise dixhitale, kryesisht internetit. Ky marketim mund te realizohet edhe  permes  reklamave televizive, telefonise celulare dhe çdo mediumi tjetër dixhital. Në Shqipëri, vitet e fundit marketingu online vjen si një risi dhe pothuajse  te gjitha  bizneset kanë filluar të përfitojnë nga avantazhet që mund te sjellë marketingu online për rritjen e vizibilitetit si online ashtu edhe offline.

Avantazhet e marketimit dixhital jane te shumta por  nder me kryesoret  konsiderohen : shpejtesia e shperndarjes se informacionit ( kohe reale) ,  kosto minimale ose zero , outreach shume i larte, qe do te thote aksesohet nga miliona njerez kudo ne bote. Sot ne te gjithe boten ky lloj marketimi po gjen nje perdorim gjithnje e me te madh dhe po shenon rekorde  te jashtezakonshme.