Back

Programi ”Specialist LINUX” eshte konceptuar si nje program alternativ i programit Specialist IT per studente te interesuar te nisin nje karriere ne IT si Linux Sysadmin. Kursi eshte i pershtatshem per studente qe zoterojne njohuri baze te konsoliduara mbi sistemet informatike dhe i ambienton ata ne 48 oret e para me sistemet Linux. Me pas moduli i lidhjes se serverave Linux ne rrjet dhe ai i sigurise ne sistemet Linux bejne te mundur njohjen me te thelle te sistemeve Linux. Keto module kane disa tema kritike te cilat jane te domosdoshme per tu njohur para se nje student te marre persiper nje pune si Linux Sysadmin.