Study at Harry Fultz,

Where tradition and professionalism speak the same language!
With us you will benefit the highest level of knowledge in: Basic Sciences ICT – Electronics, Telecom, Systems
Digital, Computer Networks, Management, Marketing, Finance, Auto – Diagnostics – Mechanics.

HIGHLIGHTS

Festat e Nëntorit veshën “Harry Fultz”-in me ngjyra kombëtare.

Klubi i teatrit të shkollës, nën drejtimin e mësueseve të letërsisë Brikena Beja dhe Iris Hajdini, vunë në skenë dramën “Hisja e diellit”, nga dramaturgu i paharruar Fadil Kraja. Nxënësit përmes interpretimit të tyre na risollën dhe njëherë në kujtesë …

Gazeta “Laboremus

Gazeta “Laboremus”, tashmë traditë çdo muaj do të njiheni me aktivitetet e reja të shkollës. Suksese stafit të gazetës në këtë vit shkollor! Shiko gazeten ketu:

Ceremonia e diplomimit të maturës 2023!

Ceremonia u nderua dhe u përshëndet nga Ministrja e Financave dhe Ekonomisë znj. Delina Ibrahimaj . Të pranishëm në këtë ceremoni ishin mësues,nxënës,familjarë dhe të afërmit e tyre që e ndoqën me shumë emocion. Suksese maturantëve në sfidat e reja!

COUNSELING OFFICE

ALUMNI

PUBLICATION

Activities & Projects

Festat e Nëntorit veshën “Harry Fultz”-in me ngjyra kombëtare.

Klubi i teatrit të shkollës, nën drejtimin e mësueseve të letërsisë Brikena Beja dhe Iris Hajdini, vunë në skenë dramën “Hisja e diellit”, nga dramaturgu i paharruar Fadil Kraja. Nxënësit përmes interpretimit të tyre na risollën dhe njëherë në kujtesë …

FOLLOW US

Facebook

CONTACT

High School

A Building, “Harry Fultz” Institute
“Asim Vokshi” Street, Tirana
Phone: + 355 4 2222 008
Mobile: 0696022008
Fax: +355 42222 008
Email: [email protected]
Web: www.harryfultz.edu.al

Community College

C Building, “HFI” Institute
“Asim Vokshi” Street, Tirana
Phone: +355 4 2228746
Mobile: 0682060128
Email: [email protected]
Web: www.harryfultz.edu.al

“HARRY FULTZ” INSTITUTE AND THE COMMUNITY
100
Years of history
250
Graduates
1500
Students
100
Academic staff
25000
Alumni