Back

Foto gjatë ceremonisë së 100 vjetorit të Shkollës Teknike të Tiranës.

Foto gjatë ceremonisë së 100 vjetorit të Shkollës Teknike të Tiranës. Foto gjatë ceremonisë së 100 vjetorit të Shkollës Teknike të Tiranës. FALEMINDERIT të gjithë pjesëmarrësve ! Mirënjohje për secilin prej jush. Tradita vazhdon..

Ekspozitën me rastin e 100-vjetorit të themelimit

Instituti “Harry Fultz” në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Arkivave dhe Qendrën për Hapje dhe Dialog (COD), në ekspozitën me rastin e 100-vjetorit të themelimit të Shkollës Teknike të Tiranës, më vonë ish-Politeknikumi “7 Nëntori” dhe sot instituti “Harry …

Automekanikë

Robotika – Prezantim

Rifillimi i shkollës

Provime përgatitore të Maturës

Projekti i Elektronikës

Olimpiada Sportive

Olimpiada

Matura

Foto Kolegji

Elektronika

Dita nderkombetare e Diabetit, 14 Nentor 2019

Debati

Alumni Event 2018

Aktiviteti i Anglishtes

Aktivitet i Biologjise, Coronavirus

Aktivitet i gjuhes gjermane

Aktivitet per Dritero Agolli

Aktivitet per Nene Terezen

Tirana 100 vjet kryeqytet