Back
19 Qershor

Tradita e Ditës Olimpike vazhdon

Tradita e Ditës Olimpike vazhdon… Viti i 21-të i saj në Fultz⚽️ Një event ku bëhen bashkë sporti i suksesshëm, mësimdhënia profesionale, aktivitete dhe gara të shumëllojshme sportive. Falenderime Dep. të Edukimit Fizik për këtë punë të arrirë!

19 Qershor

Kampi Veror “Fultz” 2024!

Kampi Veror “Fultz” 2024! Një aventurë e re i pret fëmijët tuaj🌞 📌Fillojmë me 18 Qershor 📌Ora 8:00- 15:00 Programi: Pishine Drone Robotike Arte& Crafts Lojra edukuese Shkencë Teater/Kinema Aktivitete sportive Aktivitete ne natyre Lojra tavoline

04 Qershor

First Place – StartUP

Për të tretin vit radhazi nxnënësit tanë pjesë e klubit të robotikës shpallen triumfues në kompenticionin e ideve organizuar nga universiteti “Metropolitan” për shkollat e mesme dhe të larta. Fitues i vendit të parë u shpall projekti “APM” ( një …

15 Maj

Panairi i “Robotikës” 2024

Edhe këtë vit në mjediset e shkollës u organizua panariri I Robotikës nga Dep.Elektronikës dhe nxënësit e klubit të Robotikës. Vizitorët e shumtë si prindër,mësues dhe nxënës u befasuan nga projektet inovative që prezantuan nxënësit tanë. Grupet e Robotikës pjesëmarrëse …

09 Prill

Work & Study – 2024

  Në datat 3-4 Prill shkolla jonë mori pjesë në panairin “Work & Study “ ku, vizitorët e shumtë u njohën nga afër me programet e studimit dhe mundesitë e punësimit në Institutin “Harry Fultz”. Tradita më e mirë në …

18 Mars

Open Days në Fultz..!

Shkolla e mesme “Harry Fultz” organizoi “Open Days” nga data 11-13 Mars 2024, ku mirëpriti nxënës të shumtë të klasave të 9-ta nga shkolla të ndryshme të Tiranës. Ata u njohën nga afër me ambjentet, laboratorët, stafin dhe programet tona …