COVID-19 VIRUS 

Njoftim: MINISTRJA  E SHËNDETËSISË DHE MBROJTJES SOCIALE, INFORMON PËR SHTYRJEN PA AFAT TË MASAVE SHTRËNGUESE ME QËLLIM KUFIZIMIN E PËRHAPJES SË COVID-19. Qendrojne te mbyllura deri ne perfundim te epidemise te gjitha cerdhet, kopshtet, shkollat, te gjitha institucionet arsimore publike dhe jopublike. Ne keto kushte, Instituti “Harry Fultz” do te vazhdoje mesimin online permes platformave Google classroom dhe Zoom. Per me tej, ne faqen tone te internetit dhe ne Facebook do te gjeni informacion te vazhdueshem mbi ecurine procesit mesimor.

COVID-19 VIRUS 

Lajme dhe njoftime ne lidhje me vazhdimesine e mesimit online

Aktivitet ndërlëndor: Gjeografi-Letërsi

“Peizazhet gjeografike frymojnë e marrin jetë në shpirtrat poetikë”. Nëpërmjet këtij aktiviteti është synuar evidentimi artistik i veprave…

Lexo më shumë

Gëzuar Festat e Nëntorit nga Harry Fultz!

Po risjellim çaste gëzimi nga festimet e vitit të kaluar. Sa shumë ngjyra kemi pasur, sa afër njëri tjetrit kemi qenë…

Lexo më shumë

Gara presidenciale në Fultz

Gjatë muajit Tetor të çdo viti shkollor Fultzin e pushton një frymë konkuruese për shkak të zgjedhjeve të senatit të shkollës…

Lexo më shumë

Ejani të studioni në “Harry Fultz”

aty ku tradita dhe profesionalizmi flasin të njëjtën gjuhë! Tek ne do të përfitoni nivelin më të lartë të dijeve në:

Shkencat bazë TIK – Elektronikë, Telekom, Sistemet Dixhitale, Rrjeta Kompjuterike, Manaxhim, Marketing, Financë, Auto – Diagnostifikim – Mekanikë

Tashmë mund të rregjistroheni dhe online në linkun e mëposhtëm:

https://docs.google.com/forms/d/1HkQzKdBNi2r-h9Xd_EbeZqkwSSQ39FTbdp0o6m5POe4/viewform?edit_requested=true

Programet mësimore të drejtimeve të studimit

Lexoni artikujt tanë

“Peizazhet gjeografike frymojnë e marrin jetë në shpirtrat poetikë” Nëpërmjet këtij aktiviteti është synuar evidentimi artistik i veprave që pasqyrojnë me aq dashuri bukuritë e jashtëzakonshme të natyrës dhe peizazheve shqiptare nga shkrimtarë të njohur të letërsisë shqipe dhe asaj të huaj. Natyra e bukur......

Po risjellim çaste gëzimi nga festimet e vitit të kaluar. Sa shumë ngjyra kemi pasur, sa afër njëri tjetrit kemi qenë dhe të gjithë bashkë. Sa shumë na mungojnë të gjitha këto… Ky vit na tregoi se dashuria kapërcen çdo distancë, çdo mungesë përqafimi, aty......

Gjatë muajit Tetor të çdo viti shkollor Fultzin e pushton një frymë konkuruese për shkak të zgjedhjeve të senatit të shkollës. Kandidadët e këtij viti ishin: Redina Zeneli e cila studion për biznes , Anxhelo Jaçaj i cili studion për automekanikë. Secili nga kandidadët paraqiti......

Projekte/Prezantime nga Mësimi Online

https://youtu.be/IUm05mPDcM0 Mësimi i Biologjise me klasat e 10-ta....

https://youtu.be/qBZnoy5aaw4 Tema e pyetjeve të maturës:Migjeni, jeta, vepra, veçoritë e tyre...

https://www.dailymotion.com/video/x7t25w5 Personalitet e letërsisë shqiptare janë frymëzim për nxënësit tanë që të krijojnë punë të bukura....

Ku ndodhemi

Rruga “Asim Vokshi”, Tirane

 

Tel: +355 4 2222 008

 

Cel: 069 60 22 008

 

Fax: +355 42222 008

 

Email: info@harryfultz.edu.al